Torbella.com   Italian   English   Nederlands   Italian
Torbella.com  •  Dienstregeling bus
Torbella.com
Uitzicht - webcam
Marbella
 
Zie ook:
  De bus
 

Stonehenge_Burger, best burger in Marbella
I created this hamburger! It is the best burger in Marbella. Chicken liver pate, cheese, onions, spicy jam and very good meat for the burger.

Dienstregeling bus

   Bus (26K)

Klik op de links hieronder voor de dienstregelingen

"Salida desde" betekent "Vertrekt vanaf".

De bus vanaf vliegveld Malaga naar Marbella is erg goed en stukken goedkoper dan een taxi. Deze gaat direct naar het centrale busstation van Marbella. Vanaf daar kunt u alsnog een taxi nemen naar het appartement. U kunt vanaf daar natuurlijk ook een bus nemen naar het appartement. Maar met een koffer is dat een minder goed idee.

De Spanjaarden negeren Gibraltar dus neem de bus naar LA L═NEA. Vanaf daar is het slechts een kleine wandeling naar Gibraltar. Vergeet niet om uw paspoort mee te nemen. Als u van plan bent om op Gibraltar belastingvrij inkopen te doen is het verstandig om eerst op het internet de laagste prijzen te vinden en hier vervolgens de BTW af te trekken. Op Gibraltar staat u dan sterker bij het onderhandelen over de prijs. Vergeet overigens niet dat, bij het verlaten van Gibraltar, de Spaanse grenswachten u zullen vragen om de BTW voor u nieuw gekochte spullen alsnog in Spanje af te dragen.

Prettige reis.© Torbella.com 2021   :   Een fantastisch appartement te huur in Marbella.