Torbella.com   Italian   English   Nederlands   Italian
Torbella.com  •  Marbella
Torbella.com
Uitzicht - webcam
Marbella

Marbella

Dali_Statues (18K) Beach2 (36K) Beach4 (19K) Beach3 (30K)

Marbella is een plaats met heel veel: winkels, bars, restaurants en, in tegenstelling tot de naburige plaatsen, een mooi oud centrum. Men bereikt het oude centrum, door vanaf het appartement over de boulevard langs het strand te lopen, totdat men bij een grote marmeren trap komt die doorloopt in een wijde marmeren straat (de Alameda) met 10 originele beelden door Salvador Dali. In de directe omgeving van het appartement, voor op de boulevard en achter in vele straatjes, zijn er veel kleine restaurantjes, barretjes en een paar supermarkten.

Food2 (37K) Harbour (35K) Food1 (45K)

Marbella is beroemd om haar unieke microklimaat. Deze zorgt ervoor dat er (vrijwel) altijd een koele zeebries vormt als het warm wordt op de berg achter Marbella. Hierdoor is het mogelijk, dat iemand in de zon kan bakken, terwijl iemand anders er naast in de schaduw het heerlijk koel heeft.

Marbella_Castle (19K) Marbella_City_Center_Gloria (20K) Marbella_City_Center_Church (17K) Marbella_City_Center_Virgin_Restaurant (19K) Marbella_City_Center_Shopping (19K) Marbella_City_Center_Ancha (20K)

Naast Marbella zijn er natuurlijk nog veel meer mooie en interessante plaatsen in de Costa del Sol die men kan bereiken met bus of huurauto. Gibraltar, Marokko, Málaga, Almería, Cádiz, Córdoba, Jaén, Granada, Mérida, Ojén, Ronda, San Pedro, Sevilla en Torremolinos. Vergeet niet om uw paspoort mee te nemen als u naar Gibraltar of Marokko gaat. Zelf trekken wij in de zomer niet het binnenland in daar het daar erg heet wordt. Het ook de moeite waard om over de boulevard naar Puerto Banús te lopen en met de bus of boot terug te gaan.

Marbella_City_Center_Fountain (20K) Marbella_Beach_Boulevard (40K) Marbella_Boulevard (20K) Marbella_Moon_Rise (37K)


Meer over Marbella© Torbella.com 2024   :   Een fantastisch appartement te huur in Marbella.